Eugenika

Gost bloger iz budućnosti

Nebojša Gašić učenik 16 godina. Beograd 2416 godina

Moje ime je Nebojša ali me niko tako ne zove. Svi me zovu Toma. Idem u drugi razred srednje crkve svetog Klona Prvovenčanog. Po veroispovesti sam pravoslavni eugeničar. Ovo naglašavam zato što je vera važan deo moje svakodnevice. Veri dugujem i svoje postojanje kao i postojanje sveta oko mene.

U razredu nas ima tačno dvadeset osam podeljenih na šest modela. Ja sam jedan od petorice koji su model Nole Silni. To je najbolji model koji je razvila naša pravoslavna eugenika. U meni se susreće zbir gena najboljih osobina Srpskog naroda: svetog Noleta Reketaša, svetog Draže Bogomladića, svetog Bogomladenca Vučića i svetog Vojvode Genotočivog Tomislava. U svakom pogledu superioran model u odnosu na sve ostale.

Svaki model Novak Silni je pravljen od posebno izabranih delova našeg genetskog koda. Telo je stvoreno od genetskog koda Svetog Reketaša. Većina unutrašnjih organa od svetog Draže pošto je poznato da su njegovo vreme unutrašnji organi bili često ispitivani. Od Bogomladenca Vučića ovaj model je dobio nos, usne, oči i mentalnu snagu kojom je činio da glave njegovih protivnika eksplodiraju. Pokušao sam da izvedem ovu drevnu srpsku veštinu nekoliko puta ali bezuspešno. Verovatno ne posedujem te duhovne i mentalne osobine koje su imali naši pretci.

Što se tiče Tomislava Genotočivog tu su stvari pomalo maglovite. U prospektu piše da od njega ovaj model ima ljubav prema Putinu, setan pogled i smisao za humor. Jedini Putin kojeg znam je android koji vlada Rusijom već više od dvesta godina i prilično mi je drag. Pogled mi je ponekad setan a smisao za humor još nisam otkrio. Dešava mi se da iznenada dobijem silnu želju da sagradim crkvu. Isto tako ponekad mi padne na pamet da osvojim susedne države ali to je samo igra.

Ostali modeli su zanimljivi ali nisu ni blizu po izvrsnosti poslednje verzije Nole Silni. Palma 3000, na primer, nije loš model ako izuzmemo činjenicu da u sebi ima i delove genetski koktela Dačić – Tadić, koji ga čini podložnim na obnaživanje u javnosti i izjednačavanje bolova sa svima koje sretne. To zna da bude veoma naporno. Posebno me nervira uzrečica koju ovi modeli ponavljaju do iznemoglosti: „Hajde da izmerimo čiji je bol veći.“ Na kraju se uvek završi sa konstatacijiom da su bolovi isti.

Moj najbolji prijatelj je model Vulin 10GX. Njih ima najmanje u razredu i u opšte. Model Vulin nema nikave smese on je 100% genetska supa svetog Vulina Uniformisanog, koji je uvek stajao po boku Bogomladnca Vučića i nije ga izdao u presudnim momentima za tadašnju Srbiju. Pravoslavni eugeničari su se odlučili da ovaj model ostane takav kao jedinstven slučaj gde bi primese samo pokvarile ovu esenciju izuzetnosti koja se ogleda u tome da model nema nikakvih određenih niti posebnih osobina ali zato može bit sve i bilo kada. Mi, koji danas pronosimo slavu Srbije, smo esencija esencije onoga što se naziva srpskim.

Ovaj mali uvod vam pišem zbog nečeg drugog što ima veze sa glavnim događajem koji ću vam opisati.

U staroj Srpskoj klonovskoj postojbini, koja sada pripada takozvanoj Republici Šumadiji, pronađeni su ostaci prvog Srpskog klonovskog dvora koji je sagrađen još davne 2016 godine u mestu Kragujevac. Šumadija je naša postojbina i naša sveta zemlja prepuna klonovskih manastira i popova ali zaslugom stranih sila nam je oduzeta. Tamo su sveti grobovi naših predaka i njihova ognjišta. To je bilo zlatno doba srpske države i izvor naših današnjih nadahnuća. U to vreme, dok su evropski narodi klonirali golim rukama, kao neki divljaci, mi smo koristili zlatne instrumente. Neki pokušavaju da umanje sjaj te države pričama da su naši pretci radili sa zarđalim instrumentima ili da su bili loši matematičari sa pričom da im je 100 bilo jednako 1. Sve su to podle laži. Ništa u toj Srbiji nije bilo zarđalo a što se tiče matematike, istina je da im je 100 bilo jednako 1 ali to je samo zato što su bili napredni i koristili su tridecimalni sistem kao osnovu. To što se nekome činilo kao 100 zapravo je reč o 1.

Svi su se divili sjaju, matematici, ekonomskom napretku i suficitu Srbije. Tadašnji premijer Srbije je bio duplo veći i jači od svakog premijera njegovog vremena. Njegov mozak je bio jači od svakog postojećeg računara dok mu je bešika bila od čelika. Kada su ga napali neprijatelji on je odlučio da ne ode u toalet i tako je izabrao carstvo urinarno. To nam je ostavio u zavet tako da i mi danas činimo isto. Zato mi današnji Srbi pišamo samo kada se mora a ponekad sačekamo i malo duže. Njegov dnevni raspored se sastojao od rada i nespavanja. Jednog dana toliko dugo nije spavao da je dan bio produžen na 26 sati.

Naš današnji premijer, model Pop Đujić – Veber 2000, uskoro će započeti pregovore o normalizaciji odnosa sa takozvanom Republikom Šumadijom. Prvo mora da završi pregovore sa takozvanom Republikom Srem, takozvanom Republikom Mačvom, takozvanom Republikom Podunavlje i takozvanom Republikom Banat. Premijer je jasno rekao da sa takozvanom Republikom Bačkom nema nameru da razgovara kao ni sa ostalim takozvanim republikama kao što su: Trstenik, Bor, Nišava i Pirot. Tu je jasno povukao granicu i odlučno rekao da nikada neće priznati Borsku naciju kao ni Pirotsku. Dodao je da ga posebno nervira slobodni distrikt Zemun. Opet sam malo odlutao ali to je zato što me boli nepravda. Vratimo se na glavni događaj.

Rekao sam već sam da su u Kragujevcu pronađeni ostaci prvog Srpskog klonovskog dvora. Ministar veronauke, verofilozofije, verosporta i verokulture, model Verbić – Tasovac – Kalabić 2000, odmah se zaputio u takozvanu Republiku Šumadiju kako bi proverio šta je tačno pronađeno. Nakon nekoliko dana se vratio sa vestima da je u temeljima klonovskog dvora pronađena poruka koju je ostavio neko od naših predaka.

Znali smo svi za ostatke prvog Srpskog klonovskog dvora kao i kako je izgledao nekada, zahvaljujući guslarima – reperima koji su, usmeno i sa kolena na koleno, prenosili slavu stare Srbije. Oni su nas učili o svim onim vrednostima koje su krasile naše pretke kao i o mnogim presudnim događajima iz njihovih života. Postoji jedna pesma u kojoj se spominje gradnja klonovskog Dvora, doduše ne kao centralna radnja, gde na postavljanju temelja učestvuje i sam Vojvoda Genotočivi. U toj pesmi gde se spominju problemi tadašnjih mladih Srba kao što su: suficit, beli listići, izbori, borba protiv korupcije i tajkuna, Andrija Živković, nalaženje citata grčkih filozofa koji potvrđuju da na izbore treba izaći, ne spontano okupljanje na otvaranjima puteva, Hrvati, Albanci i nemogućnost da se iskaže ljubav prema Bogomladencu Vučiću na način koji će biti proporcionalan veličini njegovog unutrašnjeg života i tvrdoći čelika njegove bešike. U jednom delu pesme se pominje i kako Vojvoda Genotočivi postavlja kamen temeljac i kako nešto u taj temelj stavlja ali u obliku nedovršene narodnjačke antiteze koja je tada bila popularan pesnički izraz.

Zamahnuo vojvoda rukom svojom snažnom

stiska malter cedi vodu da bi bio čvršći

i u temelje budućeg klonovskoga raja nešto spušta.

Nit je armatura, nit je sredstvo za brže sušenje,

nit je labud živi, nit mu je nešto ispalo iz džepa

već je to nešto veličanstveno za dobrobit svih građana

što će se pokazati već krajem neke godine.

Kvalitet narodnjačke antiteze je u tome što ništa ne određuje tačno već dopušta primaocu da sačeka da se događaji završe kada će sam moći da izabere onu verziju i vreme koji korespondiraju sa stvarnošću. Na taj način čitalac postaje i kreator pesme pa se zato, u našem narodu, kaže: „Koliko završenih antiteza toliko Srba“

Vreme je bilo milosrdno prema poruci koju je naš ministar doneo iz stare srpske postojbine. Očuvana je tako da nije bilo nikakvih nedoumica oko sadržaja poruke. Svi iz razreda smo se okupili u učionici ispred televizora čekajući da ministar Verbić – Tasovac – Kalabić 2000 saopšti narodu šta u poruci piše.

Ministar je se pojavio na konferenciji za štampu sa pola sata kašnjenja. Zamolio je za tišinu. Svi u razredu su prestali da dišu. Učitelj, model Velja – Ilić – Gašić, je od uzbuđenja pao u nesvest. Oči nacije su bile zalepljene na tv ekrane u stanju koje je najbliže hibernaciji. Saobraćaj je stao. Ptice su prestale da pevaju i potražile su tv ekrane pošto su i one bile proizvod kloniranja koje je omogućilo da i one u sebi nose srpski gen. Svaki atom se kretalo i drhtao u istom ritmu očekivanja otkrovenja koje će se dogoditi. Svi smo spontano klekli pošto naša kolena nisu mogla da izdrže svu napetost trenutka. Potpuni muk u učionici, gradu i državi.

Ministar je uzeo papir u ruke i rekao: „Ovo je verovatno najveće otkriće vezano za našu vekovnu postojbinu. Ono je naše jevanđelje, teorija anti relativiteta i osnova nove filozofije. U poruci je napisano sledeće: Kilo krompira, meso za sarmu da ne bude previše krto, mleko, jaja, kilo svežih ćevapa, sir i kalendar za 2016 sa Dražom.“

Bob Lebowski

facebook comments:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *