Izem ti bre!

Izem ti bre!„Izem ti takvu Uniju u koju je gej parada ulaznica.“ Ivica D. Premijer Serbski *

Ivica Premijer Dačić  je dao svoju analizu uslova za ulazak Srbije u Evropsku Uniju i izgovorio gore napisanu rečenicu. Minimalističkim pristupom je sažeo šta on zapravo misli o toj Uniji i kakav će biti diskurs vlade, kojom presedava, po pitanju ispunjavanja uslova za ulazak u EU. Ovaj haiku politički iskaz o izedanju prava je jednočinka o Srbiji kao društvu i o njenom Premijeru. Kada se izedanje pojavi u prvom činu ono do kraja drame mora da opali.

Ivica Premijer Dačić nam zapravo kaže da ta EU nije vredna njegove i naše pažnje jer je vredna samo izedanja što će reći omalovažavanja. I šta će nama tamo neka EU sve sam peder i nakaza. I ako su toj EU važni pederi onda nama nije mesto tamo. Ivica Premijer Dačić je naprasno zaboravio sve ostale uslove i okomio se na ovaj najzgodniji za prikupljanje poena u homofobičnoj Srbiji. On vrlo dobro zna da je Srbija plodno tlo za homofobe raznih vrsta i to politički vešto koristi. Osim toga tih pedera je malo i tako nisu njegovi glasači. Pogledajmo kako bi ova rečenica zvučala na ostalim zahtevima koji dolaze iz Eu. Na primer sedam zahteva iz Nemačke.

„Izem ti takvu Uniju u koju ispunjenje svih 96 tačaka iz akcionog plana ulaznica.“

Ovo baš i nije zgodno da se izgovori,  misli Ivica Premijer Dačić. Ko zna šta piše u tih 96 tačaka, mnogo ih je bre ko će to sve da popamti. Možda ima i nešto što je dobro u njima pa je bolje da on to ne pominje za svaki slučaj. Prećutkivanje je zlato zna on to vrlo dobro iz svojih potparolskih dana.  

„Izem ti takvu Uniju u kojoj je rasvetljavanje napada na Nemačku ambasasu ulaznica.“

Ni ovo nije dobro da se kaže misli naš Ivica Premijer Dačić. Rado bi on ovo rekao jer narod posebno voli kada se pominje Nemačka u psovkama ali mnogo su jaki i imaju nogo para. Ne valja se zajebavati sa jačima, ponavlja on su sebi podparolske lekcije.  

„Izem ti takvu Uniju u kojoj je nastavak pomirenja u regionu ulaznica.“

Ovo bi dobro odjeknulo u narodu Serbskom tako da bi se čulo i preko Drine ali nije baš zgodno, potparolski kontemplira naš Ivica Premijer Dačić.  Ovo će da uđe u uži izbor mada nije baš popularno reći ovih dana.

„Izem ti takvu Uniju u kojoj dijalog između Prištine i Beograda ulaznica.“

Ovo neda izem nego to nije normalno ushićeno i potparolski u sebi podvriskuje Ivica Premijer Dačić i čudi se svojoj vrcavosti. I ovo ide u uži izbor i to odmah a posle ću da vidim.

„Izem ti takvu Uniju u kojoj je ukudanje paralelnih struktura na Severu Kosova ulaznica.“

Uh i ovo je dobro. Spominje se Kosovo a to narod voli najviše samo opet ti Nemci mnogo su bre zapeli sa tim Severnim Kosovom i bolje je da ovo ne spominjem, misli Ivica Premijer Dačić, a uskoro će to da preuzmu Rusi bolje da se pravim lud dok im potparolski ne uteram kao što sam to nekada radio.

 „Izem ti takvu Uniju u kojoj je normalizacija odnosa sa Kosovom ulaznica.“

Pa jesu li oni normalni, mi sa Kosovom imamo najnormalnije odnose onakvi kakvi treba da budu, replicira potparolski sam sebi  Ivica Premijer Dačić i nervozno gleda na svoje ljude. Mora biti nešto što može da se kaže bez posledica hajde kažite nešto. Koji su još uslovi za ulazak u EU. Počinje u tom momentu unutar partijski brainstorming gde pokušavaju da se sete uslova za ulazak u EU. Neko kaže pederi i njihova prava. Ivičino lice se ozaruje i u sebi misli kako je to genijalno. Uskoro će i taj đavolski prajd izem ga bre!  I tamo pedere nevole svi pa što onda i mi da ih volimo. Na ovo niko neće imati primedbu jer po ovome stavu pripadamo jednom delu velike porodice Evropskih naroda, bre.

* Domaći zadatak: Zašto je na slici Boris Tadić?

Bob Lebowski  

Author: Bob Lebowski

facebook comments:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *