Bob Lebowski

O meni

Slobodan Vladuša

Sremski Karlovci, Novi Sad, Prag i nadam se New York

Sve napisano na ovom blogu je moje.* Niko ne stoji iza mene. Nikakve organizacije, grupe, društveni pokreti, udruženja, grupe istomišljenika, i političke partije nemaju uticaj na ovo što pišem. Niko me ne plaća niti bilo ko ima bilo kakve koristi od svega ovoga. Ovaj blog je skup mojih normativa, misli i iskustava. Ne pripadam nikome i ničemu osim sam sebi.

* Osim tekstova od povremenih gostiju na blogu (označeno sa “Gost bloger”).

Moje tekstove možete čitati i na Peščaniku, kao i u E-novinama

bob@boblebowski.com

google+ boblebowski

facebook boblebowski

twitter boblebowski

you tube boblebowski

linkedin boblebowski

instgram boblebowski

rss boblebowski

email boblebowski

 

 

boblebowski

 

 

 

 

 

 

 

4 thoughts on “O meni

    1. Da, New York. Woody Allen, Don DeLillo, Brooklin, film Manhattan, Central park, koncert The Clash na Shea stadionu, Gershwin, Marx Brothers, Salinger… Desetak godina a onda dalje.

  1. Da li se ovde kod tebe obradjuju samo politicko-istorijske teme ili moze i neka tema o odnosima muskarac-zena? Ili ti je to previse komplikovano cak i od politike……………srpske politike?
    I jos jedno pitanje za Lebowskog, da li se kod tebe moze popiti jedan White Russian? Ili samo vopi?

    1. U kategoriji Ispod površine su teme koje nisu političke. A što se tiče muško ženskih odnosa privodim kraju roman na tu temu. Trebao bi biti gotov negde na proleće. White Russian je najgori koktel koji sam ikada pio. Jednom sam kupio sve što je potrebno za taj koktel i pravio se da mi izuzetno prija sve dok nisam popio sve sastojke i odahnuo što ne moram više da pijem. “The Dude” Lebowski pije White Russian Bob Lebowski pije pivo! Poslednjih nekoliko godina sam veran vinu Chianti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *